С наближаването на септември, когато според прогнозите крипто пазарът ще

...
С наближаването на септември, когато според прогнозите крипто пазарът ще
Коментари Харесай

Топ криптовалути, които да купите през септември: Toncoin, Thorchain и Pomerdoge

С наближаването на септември, когато съгласно прогнозите крипто пазарът ще се повиши, вложителите се стремят да намерят вероятните най-добре представящи се активи. 

Сред тези криптовалути са Toncoin (TON), THORChain (RUNE) и Pomerdoge (POMD). В тази публикация ще проучим за какво тези монети набират известност и по този начин ще можете да обмислите дали да ги добавите към портфейла си.

Натиснете тук, с цел да научите повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD)

Метриката на Toncoin DeFi се повишава, цената на TON ще я последва

Toncoin, постоянно именуван TON, провокира забележителен интерес в крипто общността. Свързана със обществената медийна платформа Telegram, криптовалутата Toncoin бързо се трансформира в действие, с която би трябвало да се съобразяваме в пространството на смарт договорите и децентрализираните приложения (dApps).



Бързината и мащабируемостта на мрежата способстваха за растежа на нейното DeFi пространство. TVL на Ton се е нараснал с повече от 30% през последния месец, което докара до повишение на цената на TON.

Крипто специалистите предвиждат, че цената на Toncoin ще продължи да се усилва след 5-годишния стейкинг посредством смарт договорът Believers.ton. Стойността на Ton възлиза на към $1.47. При пробив над съпротивата от $1.5 обаче цената на ТОН може да се увеличи до границата от $2 през септември.

В мрежата на THORChain навлизат заеми, а RUNE се приготвя за рали

През последните няколко седмици THORChain (RUN) е един от най-добре представящите се криптоактиви. В рамките на първите две седмици на този месец цената на RUNE се увеличи с повече от 70%, с цел да се търгува над $1.8 за първи път от шест месеца.

Неотдавнашната ликвидация на криптопазара обаче провокира сериозен спад на цената към равнището от $1.52 за THORchain. Въпреки това, с навлизането на кредитирането в мрежата през идващите няколко седмици, монетата THORChain може да продължи възходящия си подтик. Според мнозина през септември монетата RUNE може да се повиши над границата от $2.

На техническата графика нещата наподобяват добре за THORChain.Според разбор, споделен от “Altcoin Sherpa ”, цената на THORChain може да стартира доста рали, в случай че доближи или равнището от 0,50 Фиб, или равнището от 0.618 Фиб.

Pomerdoge (POMD) дава обещание 17х възвръщаемост за ранните вложители

Pomerdoge (POMD) набира все по-голяма известност измежду вложителите поради обещанието си за евентуална 17х възвръщаемост на вложенията (ROI). Има доста фактори, които поддържат всеобщото повишаване на цената на Pomerdoge, в това число нейния нов хибриден модел, който сплотява “Play-to-earn ” (P2E) блокчейн пространствотo с вълнуващата екосистема на меме монетите.

P2E играта Pomergame на Pomerdoge ще бъде игрови център, в който играчите ще бъдат възнаграждавани за времето и напъните си. Pomergame също по този начин ще се стреми да сплоти геймъри от целия свят посредством мрежова инфраструктура, вградена в екосистемата.  

Друга част от екосистемата, Pomerplace, ще бъде пазар за пазаруване, пласиране и замяна на скъпи предмети в играта. Още един забавен аспект на екосистемата са 7,777-те неповторими NFT, които ще бъдат пуснати през септември.

Позиционирана като идващото огромно нещо в пространството на меме монетите, доста специалисти предвиждат евентуално покачване от над 17 пъти за Pomerdoge (POMD) през идващите седмици. Понастоящем цената на POMD се търгува на равнище от $0.009 в стадия на предварителна продажба, като през идващите няколко седмици може да доближи до равнище от $0.15.

Научете повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) през днешния ден:

Уебсайт: https://pomerdoge.com

Twitter: https://twitter.com/pomerdoge


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР