С наближаването на решението по делото между Ripple Labs и

...
С наближаването на решението по делото между Ripple Labs и
Коментари Харесай

XRP може и да не се изстреля нагоре след края на делото между Ripple и SEC

С наближаването на решението по делото сред Ripple Labs и Комисията по скъпи бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати (SEC) крипто общността спекулира по отношение на евентуалното влияние върху цената на XRP.

Рейчъл Рене, известен крипто експерт, твърди, че идното решение няма да окаже доста въздействие върху цената на XRP , обратно на упованията на доста вложители.

Рене изясни, че в решението ще бъде разказано в детайли по какъв начин Ripple ще бъде глобена за дребни нарушавания, само че е скептично настроена, че това правно привършване ще катализира доста нарастване на цената

Тя счита , че основният миг за скок на цената е бил, когато арбитър Торес е предоставила регулаторна изясненост през юли предходната година, което не е довело до дългогодишен резултат. Рене твърди още, че институционалните вложители, които се нуждаеха от удостоверение за законността на пазаруването, притежаването и потреблението на XRP, към този момент са получили тази изясненост.

Крипто експертът стига до заключението, че въпреки и да е допустимо да настъпи нищожно повишаване на цената на XRP след резолюцията, това няма да е забележителното нарастване, на което мнозина се надяват. Тя допуска, че забележителните пазарни придвижвания за XRP е по-вероятно да са резултат от нови разработки, демонстриращи полезността и приемането на криптовалутата от огромни участници, като банки и финансови институции.

Противоположно на мнението на Рене, Бас ван Гестел от общността на XRP показва по-бича вероятност. Той твърди, че краят на делото Ripple-SEC ще катализира огромен скок в цената на XRP заради нарасналата регулаторна изясненост, привличането на повече вложители, институционалното приемане и световните партньорства

Рене обаче отговори, като сложи под въпрос момента на тези събития, отбелязвайки, че въпреки да могат да окажат въздействие, те към момента не са се материализирали значимо, защото регулаторната изясненост е открита преди повече от година.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР