С наближаването на президентските избори демократите обявиха нови усилия, насочени

...
С наближаването на президентските избори демократите обявиха нови усилия, насочени
Коментари Харесай

Демократите стартират кампания за ограничаване на дезинформацията, като се фокусират върху цветнокожите избиратели и имигрантите

С наближаването на президентските избори демократите оповестиха нови старания, ориентирани към битка с дезинформацията на гласоподавателите, изключително измежду имигрантите и цветнокожите общности.

Комитетът за акцията на Демократическата партия в Конгреса показа първо с NBC News, че започва поредност от уеб страници в четвъртък, преведени на британски, хинди, корейски, банален китайски, испански, тагалог и виетнамски. Информационните центрове, наричани акцията „ In It Together “, ще дават детайлности за демократичните платформи.

Уебсайтовете са ориентирани към противопоставяне на дезинформацията, която доминира в затворени приложения за известия, като WeChat и WhatsApp, които са известни измежду цветнокожите общности, сподели Сара Лин, заместник-директор по уговорките на комитета за национални азиатски американци, локални хавайци и тихоокеански островитяни (AANHPI).

„ Знаейки какъв брой публикувани са тези затворени платформени групи и доколк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР