С наближаването на представянето на флагманския смартфон OnePlus 12 стана

...
С наближаването на представянето на флагманския смартфон OnePlus 12 стана
Коментари Харесай

Флагманският смартфон OnePlus 12 ще получи батерия 5400 mAh с поддръжка на до 100 W зареждане

С наближаването на представянето на флагманския смарт телефон OnePlus 12 стана известна и повече информация по отношение на характерностите на това устройство. Според инсайдери, спрямо OnePlus 11 5G, апаратът ще се разграничава по съществуването на по-капацитивна батерия, поддръжка на по-бързо зареждане и така нататък

В известието се споделя, че в основата на смарт телефона ще стои мощният микропроцесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. OnePlus 12 ще се предлага с 16 GB RAM, само че не се загатва дали ще се оферират и други разновидности на конфигурацията на устройството. За автономността в апарата ще се грижи 5400 mAh батерия с опция за бързо кабелно зареждане до 100 W и безжично зареждане до 50 W.

Очаква се разработчиците да оборудват флагмана с 6,7-инчов AMOLED-дисплей с поддръжка на 2K-резолюция и променлива периодичност на освежаване от 1 до 120 Hz. В горната част на екрана е планувана 32-мегапикселова предна камера, а в задната част на корпуса — съществена камера, която комбинира датчик с 50-мегапикселова ултраширокоъгълна камера и 64-мегапикселов телефото-обектив. За предпазване на данни OnePlus 12 е получил вътрешна памет 256 GB във формат UFS 4.0.

Имайте поради, че сега цялата информация за характерностите на OnePlus 12 е получена от неофициални източници. Очаква се представянето на флагманския смарт телефон да се състои към края на годината.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР