С наближаването на празниците програмата на NOVA ще събере заедно

...
С наближаването на празниците програмата на NOVA ще събере заедно
Коментари Харесай

NOVA събира цялото семейство у дома в коледните дни

С наближаването на празниците програмата на NOVA ще събере дружно цялото семейство вкъщи, с обещанието за доста развлечение и положителни моменти.

Този уикенд „ Събуди се” приготвя преглед на събитията и най-силните истории на 2017-та. А в навечерието на Нова година Темата на NOVA показва 365 дни в 15 минути - годината в България и чужбина през ексцентричния взор на репортера Николай Василковски.
И в празничните дни феновете на NOVA могат да посрещат деня със утринния блок. От 25 до 27 декември, до момента в който Виктор Николаев чества Коледа, в “Здравей, България” влизат гост-водещи - водещата на Новините на NOVA Марина Цекова ще партнира на три известни персони в трите празнични дни, когато предаването ще стартира в 07.00 ч. Виктор Николаев се завръща на 28 декември в нормалния час на „ Здравей, България “ – 6.20 ч.

Предаването „ На кафе “ и Гала ще поднесат още срещи с забавни посетители и тематики в понеделник, четвъртък и петък от 09.30 ч.

Коледното въодушевление ще завладее телевизионния ефир още на 24 декември с поредност от тематични кино заглавия. След „ Коледна бъркотия” в 10.00 ч. и „ Сияйна Коледа” в 12.30 ч., премиерният филм „ Коледна песен” ще направи своя дебют по NOVA в 14.20 ч., а „ Ваканцията” ще бъде излъчен от 16.10 ч. Специалният коледен концерт на емблематичното шоу X Factor ще зареди феновете с доста музикални страсти в навечерието на празника, от 20.00 ч.

Силният кино маратон продължава и на 25 декември с хитови министър председатели, измежду които са „ Нашата невероятна Коледа” в 12.30 ч., анимацията „ Героичната шесторка “ на Дисни от 15:50 ч. и фантастичната драма „ Колибата “ в среднощ.

NOVA ще излъчи благотворителния концерт „ Българската Коледа” в 20.00 ч., дружно с Българска национална телевизия, която обичайно е под патронажа на президента и оказва помощ на деца с тежки болести. NOVA още веднъж застава зад благородната идея, като тази година благотворителната акция се концентрира върху ранната диагностика и ефикасното лекуване, а искащите да оказват помощ могат да го създадат като преведат пари по сметка, както и да дарят 1 лев с SMS на номер 1117.

Вълшебен подарък ще сервира NOVA на почитателите на Disney във втория ден на Коледа - пет хитови министър председатели ще завладеят ефира в Деня на Дисни на 26 декември. Сред изненадите за дребни и огромни са: "Утреландия " в 9.30 ч., следват "Мъпетите 2 " в 12.30 ч., анимацията "Отвътре на открито " в 14.40 ч., „ Замръзналото кралство - Коледа с Олаф” в 16.40 ч. и „ Александър и безпределно неприятния ден” в 17.00 ч., а обичаната на всички анимация "Замръзналото кралство " ще постави отговарящ край на вечерта в 20.00 ч.

В последния ден на годината, на 31 декември , NOVA е подготвила следващата порция занимания за феновете. В 20.00 ч. новогодишното издание на занимателното предаване без аналог „ Господари на ефира” същински ще разсмее всички пред екрана, а в 22.00 ч. следва незабравима среща с обичания мечок в първата част на премиерния филм „ Падингтън “. Новогодишната нощ продължава с празничния концерт на X Factor, който ще зареди ефира с най-хубавото от музикалната сцена този сезон, а по-късно ще бъдат излъчени Американските музикални награди 2017.

Не пропускайте програмата на NOVA и всички вълнуващи срещи и изненади в празничните дни до края на 2017. Предстоят най-хубавите моменти от годината, които може да посрещнем дружно.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР