С наближаването на надпреварата от Големия шлем на „свещената трева“

...
С наближаването на надпреварата от Големия шлем на „свещената трева“
Коментари Харесай

Руско-украинска двойка се включва в силния турнир в Созопол

С наближаването на конкуренцията от Големия шлем на „ свещената трева “ в Уимбълдън, то шампионатите „ на зелено “ завладяват и България.

Green Life Open започва следващото си издание, а конкуренцията дава обещание да бъде извънредно оспорвана с оглед състезателите, които ще вземат участие край курорта Каваци.

Схемата на играчите към този момент е изцяло подготвена, а петък е ден за свободни тренировки, до момента в който от събота започват квалификациите на сингъл и двойки. В неделя ще бъдат излъчени и спечелилите, които ще завоюват огромната премия на шампионата – отмора за двама в Green Life Sozopol.

Организаторите в тяхно лице реализират събитието за седма поредна година, а ползата към шампионатът е все по-голям.

Големите любимци по прелиминарен проект се обрисуват да бъдат Красимир Минтов, Атанас Гаджев, Едиз Батран, Ивайло Воденски и Никос Панетимитакис.

При двойките има извънредно чаровно наличие в обществен проект. Един от дуетите е формиран от руснак и украинка – Николай Кондратиев от Русия и Екатерина Шерстюк от Украйна. Двамата показват очевидно на целия свят, че другарството сред двата народа не трябва да бъде поставяно под въпрос и се афишират срещу войната.

Повече информация за шампионата може да намерите в този линк:
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР