С наближаването на лятото много хора ще насочат вниманието си

...
С наближаването на лятото много хора ще насочат вниманието си
Коментари Харесай

Най-добрите домакински артикули, които могат да помогнат за отглеждането на градината ви според експерти

С наближаването на лятото доста хора ще насочат вниманието си към градините си - и има елементарен метод моравата ви да наподобява обилна и зелена с помощта на някои комфортни кухненски боклуци.

Така че, преди да изхвърлите остатъците от храна, от които към този момент не се нуждаете, може да съумеете да ги употребявате в градината си, с цел да помогнете на моравата си. Според специалистите по градинарство в Drainage Channel, които споделят, че „ компостирането “ е тайната за обезпечаване на красива зелена и здрава градина.

Вашата градина ще ви благодари за това и вие също по този начин намалявате отпадъците, като в същото време обогатявате почвата си с хранителни субстанции, с цел да помогнете на вашите растения.

Експертите споделиха, че хората би трябвало да обмислят да задържат черупки от яйца, вместо да ги изхвърлят, и споделиха: „ Добавянето на калций към почвата посредством натрошени черупки от яйца е от решаващо значение за структурната издръжливост на растенията “, съгласно The ​​Sun. Те също предложиха градинарите да се опит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР