С наближаването на края на конкурса за песен на Евровизия,

...
С наближаването на края на конкурса за песен на Евровизия,
Коментари Харесай

Защо Израел се състезава на тазгодишния конкурс за песен на Евровизия?

С наближаването на края на състезанието за ария на Евровизия, до момента в който участниците се борят за място на финала този уикенд, израелският играч Eden Golan може би има повече за мозъкът й, в сравнение с нервите за осъществяване.

Откакто беше оповестено, че страната ще вземе присъединяване в тазгодишното певческо съревнование, бяха стартирани няколко акции за блокиране на присъединяване им след експлоадирането на войната в Близкия изток. Но в този момент, откакто до полуфинала остават часове, въпросът, който наподобява е на устните на всички, е за какво на страната въобще е разрешено да взе участие в европейското съревнование.

Идън беше на център на голяма реакция преди полуфиналите довечера, откакто Израел беше атакуван, което провокира драматичен спор в линията Газа, при който бяха убити повече от 33 000 палестинци от октомври предходната година. Родената в Израел певица, която е израснала в Русия, беше принудена да промени истинската си ария October Rain, защото мнозина смятаха, че текстът се базира на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР