С наближаването на края на годината е време да започнете

...
С наближаването на края на годината е време да започнете
Коментари Харесай

Нова година 2024, съвети за празничен декор на дома

С наближаването на края на годината е време да започнете да мислите по какъв начин да посрещнете Новата година със жанр в компанията на фамилията, приятелите и околните си. Декорирането на дома ви за новогодишно празненство е занимателен и празничен метод да отпразнувате събитието. Независимо дали сте наумили непретенциозно събиране или огромно празненство, ето няколко метода да украсите дома си за новогодишно празненство:

1.  Изберете тематика



За да извършите вашето новогодишно празненство по-запомнящо се, изберете тематика, която дава отговор на вашия жанр и характерност. Някои хрумвания датеми искра, зимна страна на чудесата, черно и бяло или пъстър карнавал. След като сте решили тематиката, можете да изберете украшения, които ѝ дават отговор.

2. Декорация с приказни светлини



Светлините са една от най-хубавите и типичен хрумвания за декорация на дома ви за новогодишно празненство. Нанижете ги към вратите и прозорците и даже ги поставете върху мебели за повече въодушевление. Фенерите и свещите прибавят топла и уютна светлина. Поставете ги върху маси и первази за мека атмосфера. Не забравяйте горното осветяване. Нанижете светлини по тавана или окачете диско топки за празненство атмосфера.

3. Направете го персонално

Включете украшения „ Направи си самичък “, с цел да добавите личен щрих и креативност. Направете свои лични конфети, хартиени снежинки или гирлянди. Рамкирайте фотоси от минали новогодишни тържества или сложете дъска, с цел да могат гостите да споделят своите стремежи. Можете също по този начин да поставите занимателна кабина за фотоси с реквизити и фонове, с цел да могат гостите да снимат спомените от нощта.



4. Направете разграничителна стена

Създайте стена от листчета с вашите цели за идната година, написани върху нея, и помолете гостите да създадат същото. Насърчете гостите си да мислят за своите цели стремежи, когато участват.

5. Декорация на свещи



Друг избор за тазгодишната новогодишна декорация е декорацията на свещи. Използването на ароматизирани свещи също може да способства за поддържането на релаксираща и витална атмосфера. Свещите се оферират в необятна гама от форми, размери и цени на пазара и даже онлайн.

6. Поставете часовник за назад преброяване



Поставянето на декорация с часовник за назад преброяване е занимателен и трогателен метод да добавите празнична нотка към вашето новогодишно празненство. Той освен служи като удобен инструмент за следене на времето до среднощ, само че също по този начин прибавя образен детайл, който оказва помощ да се сътвори празнична атмосфера. Сдобийте се с подобен, който наподобява грациозен или ретро, ​​в взаимозависимост от интериорния дизайн на вашия дом, и го включете в празнуването на противоположното преброяване на Нова година.

Можете да изберете всяка от изложените хрумвания, или най-малко да оказват помощ за измислянето на нови. Можете да превърнете дома си в съвършената конюнктура за незабравимо празнуване на Нова година.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР