С наближаването на Коледните празници магазинът на BILLA България в

...
С наближаването на Коледните празници магазинът на BILLA България в
Коментари Харесай

BILLA в Габрово ще бъде домакин на коледния фермерски пазар „ОТ БГ“

С наближаването на Коледните празници магазинът на BILLA България в гр. Габрово, ситуиран на ул. „ Орловска “ № 119, наоколо до спортна зала " Орловец ",  ще се трансформира в хазаин на особено издание на фермерския пазар „ ОТ БГ “. В две следващи съботи, на 11 и 18 декември, от 10.00 до 17.00 часа на паркинга пред филиала ще бъде изложено богато многообразие от качествени авторски артикули. Над 20 фермери, занаятчии и създатели ще се погрижат всеки посетител да открие по нещо особено за фамилната коледна софра, за украсата на дома си или концепция за подарък, с цел да се приготви уместно за идните празници.

На 11 декември гостите на събитието ще могат да избират сред храни, питиета и био козметика с екологично чист генезис и занаятчийски артикули с потвърдено качество, създадени в региона на Габрово, Плевен, Ловеч, Велико Търново, Стара Загора и Казанлък.
BILLA България събира богата селекция от коледни изкушения в специфични празнични каталози
Месец преди най-светлите празници BILLA България предлага на своите клиенти селекция от специфични коледни изкушения за цялото семейство...

На 18 декември коледният дух ще зарадва посетителите с мирис на билков чай, греяно вино и усет на канелени сладки. Те ще открият голям брой оферти за подаръчни комплекти, които внасят уют и топлота във всеки дом. На специфичен щанд на пазара ще бъдат изложени и подаръчни ваучери, предоставени от родните производители и създатели в Габрово и района. Съобразени с самостоятелните желания, те ще се трансфорат в отлична изненада за обичан човек.

Празничното събитие ще подхрани коледната магия и у най-малките си гости. За тях ще бъде готова специфична пощенска кутия за писма до Дядо Коледа, посредством която да споделят с положителния дъртак своите съкровени стремежи за мечтания подарък.

„ BILLA България продължава задачата си в поддръжка на надарените български производители, които заслужават самопризнание и почитание. Радваме се, че още веднъж ще бъдем хазаин на фермерския пазар „ ОТ БГ “, като по този метод даваме поле за изява на редица родни занаятчии в навечерието на най-светлите дни в календара. По този метод, всички ние ставаме част от магията на споделените Коледни празници, “ показа Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР