С наближаването на коледните и новогодишни празници всеки един от

...
С наближаването на коледните и новогодишни празници всеки един от
Коментари Харесай

Благотворителен търг в подкрепа на бившия футболист на Добруджа Емо Ангелов

С наближаването на коледните и новогодишни празници всеки един от нас се надява фантазиите му да се осъществен през Новата година. И в случай че мнозина жадуват за по този начин дълго чаканата промоция на работното място, пътешестване до другоземен остров или нов автомобил, то 22-годишният Емo Ангелов от Добрич мечтае просто да може да върви още веднъж.

Преди четири години надареният футболист на ПФК „ Добруджа “ претърпява тежка злополука, която едвам не лишава живота му. Емо оцелява след траяла цели 47 дни борба. За страдание, в резултат на жестокия случай получава квадриплегия и остава прикрепен към инвалидната количка.

Днес младото момче не е изгубило вяра, че един ден още веднъж ще се изправи на крайници и ще може да се върне към естествения си живот. Надежда му дават и от профилирана клиника в Тайланд. За лекуването в нея обаче са нужни непостижимите за фамилията му 252 хиляди $.

С цел да поддържа Емо, да призове оптимален брой хора да му подадат ръка и оказват помощ в сложния миг, екипът на Bulgarian Football Shirts провежда благотворителен търг. В аукциона, който ще стартира публично на 15 декември в 10:00 ч. и ще продължи седмица – до 20:00 ч. на 22 декември, ще бъдат разиграни голям брой скъпи спортни продукти с висока колекционерска стойност.

Сред най-атрактивните са дарена персонално от Стилиян Петров фланелка на Астън Вила с автограф; предоставена за идеята от фамилията на Григор Димитров тениска на Гришо; носени персонално от Владимир Николов и Цветан Соколов волейболни фланелки на националния тим на България и доста други скъпи движимости на наши спортни звезди.

В благотворителната самодейност ще бъдат разиграни и фланелки на Филип Кръстев, Кирил Десподов, Иван Турицов, Тодор Неделев, Димитър Илиев, Даниел Димов и други наши някогашни и сегашни национали. Място в търга ще намерят и боксови ръкавици с подпис на Тервел Пулев, спортни екипи на сестри Стоеви, Пламена Митков, Мирела Демирева, Мартин Чой, Станимира Петрова и спортни продукти и сувенири, дарени от Димитър Кузманов и „ златните “ ни девойки.

Всеки, който има предпочитание, може да помогне по някакъв метод на Емо. Дори и да не успее да поддържа финансово идеята, то най-малкото, което може да направи, е да показа информацията за търга или да подари продукт, който би провокирал интерес и генерирал средства. Благодарим Ви!

Дарителска банкова сметка на Емo Ангелов: 

Общинска банка 
BIC: SOMBBGSF 
IBAN: BG15 SOMB 9130 1068 3770 02 
Емo Николаев Ангелов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР