С наближаването на финала на Световното първенство по дартс, 16-годишният

...
С наближаването на финала на Световното първенство по дартс, 16-годишният
Коментари Харесай

Бляскавите приятелки и любовни истории на професионалистите по дартс Люк Литлър и Люк Хъмфрис преди финала

С наближаването на финала на Световното състезание по дартс, 16-годишният Люк Литлър е подготвен да се изправи против международния номер три Люк Хъмфрис за премия от £500 000.

Littler беше звездата на шоуто, ставайки най-младият състезател, достигал до финала и впечатляващ почитателите, като победи някои митове на спорта. И до момента в който всички погледи безспорно са ориентирани към Литлър и противника му Хъмфрис, до момента в който се приготвят за финалния конфликт, блестящата им другарка поддържа своите мъже преди финала.

И двамата дартс експерти ще бъдат приветствани от техните предани сътрудници Елоиз Милбърн и Кейли Джоунс. Елоиз, на 21, самата е играчка на дартс за женския тим на Съри и е била видяна да следи интензивно вълнуващите мачове на Люк „ Нуке “ Литлър по време на шампионата.

Елоиз тихомълком поддържаше приятеля си и фамилията му на шампионата. Русокосата козметичка също беше виждана с него на последните футболни мачове и се чака да го приветства на полуфиналния му мач срещ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР