С наближаването на Деня на данъците има много неща, които

...
С наближаването на Деня на данъците има много неща, които
Коментари Харесай

Данъчните промени, с които собствениците на малък бизнес трябва да са наясно, тъй като крайният данъчен срок се задава

С наближаването на Деня на налозите има доста неща, които притежателите на дребен бизнес би трябвало да имат поради, когато подават данъчни заявления тази година.

15 април към момента е годишният краен данъчен период за доста дребни предприятия, макар че, за разлика от физическите лица, дребните предприятия могат да имат разнообразни крайни периоди според от типа на компанията, страната, в която се подават налозите, и други фактори. Тримесечните планирани данъчни заплащания нормално се изискват през цялата година. И някои типове дребни компании трябваше да подадат заявления до 15 март.

Тъй като подаването на данъчна декларация за бизнес е комплицирано, множеството специалисти предлагат на притежателите на дребен бизнес да работят с професионален данъчен консултант, вместо да се пробват да подават налози сами или даже с програмен продукт за подаване на данъчни заявления.

„ Данъците не би трябвало да са страшни, изключително когато имате сертифициран данъчен експерт или някой, който е ваш приближен консултант...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР