С наближаването на датата 12 декември и сблъсъка с Кубрат

...
С наближаването на датата 12 декември и сблъсъка с Кубрат
Коментари Харесай

На мускули или на техника ще разчита Джошуа в мача с Кобрата?

С наближаването на датата 12 декември и конфликта с Кубрат Пулев международният първенец Антъни Джошуа става все по-активен в обществените мрежи. В рамките на 24 часа носителят на поясите на WBA, WBO, IBF и IBO направи серия от изявления в “Инстаграм”, с които сподели в каква физическа форма се намира преди следващия си пердах.
View this post on Instagram

В съпоставяне със фотосите преди борбата му против Карлос Такам през 2017 година, в този момент Ей Джей очевидно е измършавял и с доста по-изчистена физика.  Сякаш желае да ни каже нещо за това по какъв начин той вижда развиването на кариерата си в бъдеще. Изглежда, че британецът ще разчита доста повече на техниката си, в сравнение с мускулите си. Също както беше и в реванша против Анди Руис-младши. View this post on Instagram

“Много хора просто разчитат на силата си. Те прекарват повече време отвън боксовата зала и във фитнеса, пробвайки се да станат мощни, тъй като нямат най-хубавата техника. Преди и аз разчитах на това, само че към този момент не е по този начин. Сега се пробвам в доста по-голяма степен да разчитан на моята техника”, съобщи той.
View this post on Instagram

Дали тактиката му е вярната, ще разберем напълно скоро. 12 декември е тъкмо след 9 дни.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР