С наближаването на Черния петък много от нас започват да

...
С наближаването на Черния петък много от нас започват да
Коментари Харесай

Пазаруване около Черния петък: Ето ценни съвети как да не се поддаваме на измами

С наближаването на Черния петък доста от нас стартират да се замислят за покупките си. Въпреки това, не всички продажби дават отговор на нашите упования и постоянно най-после губим пари за неща, от които в действителност не се нуждаем. В тази публикация ще ви кажем по какъв начин да избегнете пилеенето на парите си по време на Черен петък и да вършиме покупки, които в действителност имат значение.

1. Направете лист с нужните неща
Преди да отидете на ликвидация, решете какво в действителност желаете да купите. Това ще ви помогне да избегнете изкушението да купувате прекалено много.

2. Проучете офертите авансово
Преди Черния петък доста магазини и онлайн платформи стартират да разгласяват информация за идни понижения. Проучете авансово тези покупко-продажби, с цел да видите къде можете да получите продуктите, от които се нуждаете, на най-хубава цена.

3. Сравнете цените
Не купувайте продукти незабавно откакто видите първата оферта. Разгледайте други магазини и онлайн платформи, може да намерите по-добра оферта.

4. Купувайте качествени продукти
По време на Черния петък доста магазини понижават цените на артикули с ниско качество, които имат скрити недостатъци или бързо излизат от строя. Затова купувайте единствено висококачествени продукти, които ще ви служат дълго време.

5. Не се поддавайте на отстъпките в последния миг
Много магазини употребяват тактиката да основават изкуствени неналичия , с цел да ви принудят да купувате, до момента в който продължава понижението. Не се поддавайте на този трик и помислете добре дали имате потребност от този артикул.

Черният петък може да бъде отлично време за значими покупки , в случай че методите умно и умишлено. Като следвате тези препоръки, можете да избегнете ненужните разноски по време на сезона на разпродажбите и да закупите нещата, от които в действителност се нуждаете, на най-хубава цена.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР