С наближаване датата на излизане на Assassin’s Creed: Origins, Ubisoft

...
С наближаване датата на излизане на Assassin’s Creed: Origins, Ubisoft
Коментари Харесай

Стана ясно съдържанието на сезонния пропуск на Assassin's Creed: Origins

С приближаване датата на излизане на Assassin’s Creed: Origins , Ubisoft бързат да ни показват повече информация за играта, като след оповестените PC условия, се появи и информация за сезонния пропуск за играта, която излиза на 27.10. Сезонния билет ще ви даде достъп до два експанжъна, 500 Helix заема, пакет с козметични промени и извънредно оръжие – Calamity Blade.

Действието на първия експанжън – The Hidden Ones – се развива години след тези в Origins и се основава на разрастването на Братството, които влизат в открит спор с настъпващата войска на Римската империя (спойлер за идната игра от сериите за Асасина, може би?) в друга част от Египет. Името на идващия експанжън е The Curse of the Pharaohs , в който ще може да се забавлявате, биейки се с орди не-мъртви фараони и ще получите достъп до нова територия. Очаква се първия експанжън да излезе през януари идната година, до момента в който втория – през март.

Заедно с тях идват и два спомагателни пакета – Roman Centurion и Horus Packs, които ще включват ново облекло и щит, оръжия, като ще са налични от ноември, до момента в който спомагателните Helix точки и Calamity Blade, ще дойдат със старта на играта.

Освен това обаче, Ubisoft обезпечава и гратис наличие , като специфичния фото режим , с който ще може да запаметите спомените си от света на Origins. Тук ще е налично и Discovery Tour режима, за който към този момент ви разказахме, както и Horde режима, ориентиран към тези, които обичат комбат заниманията. С този режим ще може да се състезавате с други играещи в гладиаторска сцена , да сравнявате резултатите си с други играещи и да ги предизвиквате. Режимът ще е наличен от началото на идната година. Освен това, Ubisoft ще ви даде достъп до The Nomad’s Bazaar , при който скитащи се търговци ще ви разпореждат дневни куестове, чрез които ще може да печелите забавни награди. И тази характерност ще е налична от старта на играта. И не на последно място идва The Trials of the Gods – специфични събития, лимитирани във времето, в които ще се изправяте в борби с босове или по-точно с могъщи антични богове за влиятелни награди. Първото сходно събитие ще се случи 15 дни след дебюта на Origins.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР