С музикално-артистична програма бе открит първия турнир по водна топка

...
С музикално-артистична програма бе открит първия турнир по водна топка
Коментари Харесай

Откриха турнира в памет на треньора Станчо Велков

С музикално-артистична стратегия бе открит първия шампионат по водна топка в памет на Станчо Велков. Незабравимият и емблематичен треньор основа КПС Варна преди 10 години и тази конкуренция е отдадена също на първото десетилетие в летоброенето на тима. Както е известно, Велков умря на 15 януари 2017 година

Турнирът на басейн „ Приморски ” във Варна откри дъщерята на Станчо Велков – Бистра, която сподели благи думи за татко си и приветства участниците.



Последваха съчетания на девойки от синхронното плуване, песни на надарено момиченце и осъществявания на ансамбъла по синхронно плуване.



По време на церемонията валя доста и присъстващи означиха, че все едно небето, морето и басейна тъгуват за Станчо Велков.

В конкуренцията за ватерполисти, родени 2002 година и по-малки (на процедура U17 за идната спортна година) КПС Варна ще взе участие с два тима. Включват се също по този начин и другите варненски клубове, които имат тимове в тази възраст – Комодор, Черно море, Тича и Аква спорт.



За всички участници са готови специфични фланелки с лика на Станчо Велков. Първите три тима в крайното класиране ще получат големи купи и медали, а класиралите се от 4-то до 6-о място – възпоменателни медали.

„ Идеята е с този шампионат да отбележим десетгодишнината на нашия клуб и да отдадем респект на този, който го основа – Станчо Велков, сподели основният треньор на КПС Варна Найден Найденов. - Със сигурност надпреварата ще стане обичайно, а уповавам се и интернационално. “

Програма на шампионата, който е подсилен от Община Варна:

20 юни (петък)

17:30 ч. Комодор – Тича 
18:30 ч. КПС Варна 2 – Аква спорт 
19:30 ч. КПС Варна 1 – Черно море

 

21 юни (събота)

9:00 ч. КПС Варна 2 – Комодор 
10:00 ч. Черно море – Тича 
11:00 ч. КПС Варна 1 – Аква спорт 
17:00 ч. КПС Варна 2 – Черно море 
18:00 ч. Аква спорт – Комодор 
19:00 ч. КПС Варна 1 – Тича

 

22 юни (неделя)

8:00 ч. Аква спорт – Черно море 
9:00 ч. Тича – КПС Варна 2 
10:00 ч. КПС Варна 1 – Комодор 
15:00 ч. Тича – Аква спорт 
16:00 ч. Комодор – Черно море 
17:00 ч. КПС Варна 1 – КПС Варна 2

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР