“С Моуриньо взаимно се познаваме добре и се радвам, че

...
“С Моуриньо взаимно се познаваме добре и се радвам, че
Коментари Харесай

Матич: Тук съм заради Моуриньо

“С Моуриньо взаимно се познаваме добре и се веселя, че го срещам тук. Дойдох поради него, само че съм благополучен да бъда част от този популярен клуб. Той е атрактивен за играчите, като беше подобен и за мен. Опитвам се да надмина Франк Лампард като играча с най-вече мачове под управлението на Моуриньо. Мисля, че отборът разполага със страхотни и качествени играчи, както и с младежи, които могат да бъдат значими в бъдеще. Нямам самообладание да стартира.

Както споделих, с Моуриньо сме в положителни взаимоотношения, само че преди година не сме говорили за трансфер в. Това се случи преди няколко месеца, само че е правилно, че поддържаме положителни взаимоотношения. Във футбола обаче не знаеш по какъв начин ще се развият нещата. Преди няколко месеца си поговорихме съответно за. Той ми сподели, че ме желае тук и това беше значим фактор за моя избор. С съвършено си паснах, тъй като упоритостите ни съответстват, като през май ще създадем равносметка за това какво сме свършили. Нормално беше след толкоз години в да имам много предложения, само че желаех и също по този начин да се събера с Моуриньо. Имах няколко разновидността, само че съм уверен, че съм направил верния избор.

Напускането ми на? След осем години и половина желаех ново прекарване. е значимо предизвикателство, както и. Можех да остана в, само че взех решение да опитам по какъв начин е в Италия. не са печелили титли от няколко години, само че сигурно ще се подобрят и им искам всичко най-хубаво. Трудно е да се каже какво ще се случи, само че аз бях благополучен там. Преговорите с Рома бяха бързи, тъй като упоритостите на клуба и треньора са същите като моите. Триумфът в Лигата на конференциите не повлия на моя избор, тъй като той по този начин или другояче беше елементарен. Когато взимам някакво решение, нищо не може да ме разубеди ”, коменира по време на конференцията си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР