С Мorcheeba в оригинален състав и The Sweet Life Society

...
С Мorcheeba в оригинален състав и The Sweet Life Society
Коментари Харесай

Jaikovski и S.A.R.S. се включват в Love CHange Music Festival на 3 септември в Ловеч

С Мorcheeba в автентичен състав и The Sweet Life Society /на 2 септември/ и Djaikovski и S.A.R.S. /на 3 септември/ – новият Love CHange Music Festival чака меломаните в края на лятото в Ловеч.

Във втората вечер на музикалното събитие /на 3 септември/ на сцената ще забележим онлайн електронният гуру от Македония - Djaikovski с тайфа онлайн и вокалистката Rachel West. Хедлайнер на вечерта ще е сръбската поп-рок тайфа - S.A.R.S., добре позната и обичана от почитателите у нас.

Вече е известна и цялостната музикална стратегия на събитието. Наред с интернационалните участници, в него ще се включат и едни от най-популярните български групи и актьори - Мастило, Ruth Koleva Live Band, Kottarashky & The Rain Dogs, Шкода, Plastic Bo. VS Духов оркестър “Ловеч ”, No Project Band. Програмата с участниците по дни можете да видите по-долу.

Билетите за Love CHange Music Festival могат да се закупят от системата на Eventim.bg и партньорските каси в цялата страна. В това число: в Билетен център НДК, Билетна каса на “Арена Армеец ”, магазини “Техномаркет ”, бензиностанции ОМВ, Български пощи и други.

Цената на билетите е както следва:

Билет за Ден 1 – 02.09.2017, събота: 30 лева / в деня на събитието: 35 лева
Билет за Ден 2 – 03.09.2017, неделя: 25 лева / в деня на събитието: 30 лева
Групов билет за двата фестивални дни: 40 лева / в деня на събитието: 45 лева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР