С молба за разбиране и предложение за компенсации се обърнаха

...
С молба за разбиране и предложение за компенсации се обърнаха
Коментари Харесай

``Молим, разберете - не можем да ви пуснем!``: CineLibri предлага компенсации за зрителите без сертификати |

С молба за схващане и предложение за обезщетения се обърнаха от кино-литературния фестивал CineLibri към феновете, които нямат зелени документи за COVID-19.

" Поради нововъведените противоепидемични ограничения бихме желали да се обърнем към вас с молба да деянията схващане към създалата се обстановка, с която се постанова да се съобразим, с цел да запазим личното си здраве и това на близките " - пишат оттова и оферират следните разновидности за отплата на хората, които нямат документ и не желаят да се ваксинират:

- против всеки закупен билет да получат безвъзмезден достъп до Neterra.TV+ за филм по ваш избор;

- против всеки закупен билет да получат безвъзмезден билет след отпадането на ограниченията за всеки филм от програмата, който е в регулярно разпространяване ( " Дюн ", " Бенедета ", " Влюбеният Айфел ", " Три етажа ", " Изгубени илюзии ", " Денят на флага ", " Историята на жена ми " и др.);

- против всеки закупен билет да получат акредитация с достъп до филми от програмата на " Синелибри " 2022;

- против всеки закупен билет да получат гратис книга по желание на издателство „ Колибри “ на близка стойност;

- да бъде възобновена сумата купения билет от касата на залата, от която е платен, или онлайн.

Цените на билети, купени след 19 октомври - денят, в който излезе новата заповед на здравния министър, спираща достъпа на хората без документи до кина, молове, заведения за хранене - не се възвръщат.

За церемонията по награждаване в Зала 1 на НДК и двата кино лентата, които ще бъдат излъчени там на 21 октомври от 17:30 и 19:30 ч. се провежда пункт за бързи проби от лаборатория " Кандиларов " на цена 10 лв.. В тази връзка от фестивала приканват феновете да дойдат 30 минути преди прожекцията.

Като спомагателен бонус към всички фенове излъчването на филмите в Neterra.TV+ ще продължи една седмица в допълнение след 31 октомври.

Фестивалът продължава присъствено във всички зали по график до 31 октомври.

" Бихме желали да подчертаем, че създалата се обстановка не е по наше предпочитание и изрично се разграничаваме от метода, по който тя е наложена – без време за реакция, без разговор, без тактика . Поради огромната организация и логистика с множеството киносалони и разпространители, както и поради неналичието на обикновена поддръжка от Министерство на културата и Министерство на здравеопазването, ще сме ви безпределно признателни, в случай че изберете алтернатива, друга от възобновяване на суми за закупени билети. Вярваме, че в случай че сте фенове на фестивала, го цените и ще ни подкрепите. При всички случаи ви благодарим за доверието и даваме дума, че ще удовлетворим желанието за поръчителство на всеки фен, щом това се постанова заради създалата се обстановка ", приключват от фестивала.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР