С мното перипетии е съпроводен поредният мач на Тервел Пулев

...
С мното перипетии е съпроводен поредният мач на Тервел Пулев
Коментари Харесай

Тервел Пулев спеше в сауната, за да влезе в категорията си в Чикаго

С мното премеждия е съпроводен следващият мач на Тервел Пулев на професионалния кръг, който би трябвало да се състои в Чикаго, стана ясно от страницата му във фейсбук.

В последния миг стана ясно, че Тристан Джеймс не е позволен до пердах с българина, поради извънредно прецизната локална комисия.

Илинойската боксова федерация е забранила на съперника на Пулев да излезе на кръга, заради това, че има незачетен мач в различен щат.

Според щатската комисия, новият противник на Тервел също е и с по-големи шансове за триумф. До този миг локалният любим Скот Фъртел има четири мача в професионалния бокс.

Изненадите не свършиха, тъй като българинът беше върнат от кантара.

Оказа се, че Тервел е с 200 гр. над категорията, а извънредно прецизната боксова комисия, която се разпорежда на мачове в щата Илинойс, отхвърли да направи компромис с тежестта на българина.

Наложи се в продължение на един час, Тервел да се поти с цел да влезе в категорията.

По-високият с цели 5 см от българина-Скот Фъртел изчака до последно със своят екип, да се уверят персонално, че Пулев ще влезне в категорията.

Все отново, медалистът от Олимпиадата в Лондон съблюдава отпуснатото му време и мина кантара сполучливо, по този начин феновете на бокса могат да бъдат спокойни, че мач на Тервел Пулев в Чикаго ще има.

Срещата на българина ще се състои на галавечер в петък, 2 март, от 19 ч централно американско време в залата към хотел " Белведере " в Елк Гроув.

Както " 24 часа " писа, футболната легенда Христо Стоичков ще участва на мача, с цел да поддържа Пулев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР