С многозначителното заглавие Снежанка от Осемте джуджета приказно забогатя в

...
С многозначителното заглавие Снежанка от Осемте джуджета приказно забогатя в
Коментари Харесай

Разследващи журналисти показаха интересни имотни сделки - твърдят, че са на жената на Петьо Еврото

С многозначителното заглавие " Снежанка " от " Осемте джуджета " приказно забогатя в кеш и с парцели в България и Гърция ", журналистическият проект  BIRD (Бюрото за проверяващи репортажи и данни) разгласява дълъг материал, касаещ Любена Петрова - брачната половинка на Петър Петров, по-известен с прякора си Петьо Еврото.
Автори на материала са публицистите от " Биволъ " Атанас Чобанов и Димитър Стоянов. Надълго и нашироко двамата изясняват какво се е трансформирало в имотното положение на Петрова.
Любена Петрова се появи в публичен фокус по времето на ръководството на кабинета на Пламен Орешарски. Тогава тя организираше контрапротести на тематика " правосъдна промяна " в България. По това време семейството ѝ беше Павлова като тя беше началник на неправителствената организация " План Б " и водеше митинги против Христо Иванов, правосъдния министър във второто държавно управление на Бойко Борисов. Исторически мемоари за!
Петрова и брачният партньор ѝ се появиха още веднъж в абсурда " ". Това е историята на основателя на най-голямата компания за асансьори. Той твърди, че Петьо Еврото се е трансформирал в медиатор в фамилната война за бизнеса му, като в последна сметка, по личните му думи пред камера, Златанов губи надзор върху бизнеса си. В историята е.
Сега, Чобанов и Стоянов, че Петрова е спечелила 1,5 милиона лв. от продажба на парцели, като в това време се е сдобила с първокласна къща в " Бояна " за най-малко 2 милиона лв.. Освен това те откриват следи, които сочат, че Петрова държи апетитни парцели в Гърция.
В материала на BIRD са наранени редица имотни покупко-продажби на Петрова и по какъв начин тя излиза доста добре финансово от тях. Специално за имотните покупко-продажби в " Бояна " е подложен въпросът за финансовата полза. Според написаното от Чобанов и Стоянов, Петрова дава 910 000 лева за три парцела в " Бояна ", а след това продава единият от тях за 860 000. Журналистите споделят, че въпросните два парцели, оставащи владеене на Петрова, са в действителност къща и апартамент, които костват " най-малко 2 милиона лв. " и " най-малко 200 000 лева " надлежно. Къщата е снимана с дрон:

За похлупак двамата публицисти споделят и, че Илия Златанов попаднал на следи, водещи към апетитни парцели в Гърция, които може да са на Петрова. Те са в Солун, а една от следните е името Любена Г. Петрова. Повече детайлности!
Още:
Заглавна фотография: Ресторант " Осемте джуджета "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР