С много забавления, вълнуващи изненади и специални промоции на дългоочаквани

...
С много забавления, вълнуващи изненади и специални промоции на дългоочаквани
Коментари Харесай

Вижте кога отваря врати новият мол PLOVDIV PLAZA

С доста занимания, вълнуващи изненади и специфични промоции на дълго чакани фешън марки ще отвори порти на 22 ноември (четвъртък) новият мол PLOVDIV PLAZA. От комерсиалния център обаче считат да продължат с изненадите и разширението на микса от атрактивни марки и магазини и през идващите месеци.

Освен че до броени дни жителите на Пловдив и района ще пазарят от международни колоси като ИКЕА, ZARA, Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti, Oysho, Pull&Bear, ССС Shoes&Bags, LC Waikiki и H&M, те ще имат привилегията да са клиенти и на International Celebrity Brands (ICB), US Polo, Sergio Barone.

“На 22 ноември ще бъде сложено единствено началото, предстоят още доста изненади за Пловдив. Работим интензивно и ще продължи да работим за допълнението на микса от марки и услуги, с цел да бъде извършването на покупки в PLOVDIV PLAZA същински вълнуващо и да пораства с всеки минал месец. Освен това, ще се погрижим и за заниманието на нашите клиенти – един от най-големите LED екрани в Източна Европа ще предложи на посетителите 3D преживяване от ново потомство изцяло гратис, а в комерсиалния център непрекъснато ще се провеждат събития, концерти и спектакли на обичани реализатори, с цел да превърнем PLOVDIV PLAZA в обичано място за развлечение на хора от всички възрасти всеки ден. “, показа Къртис Кауърд, ръководещ съучастник в Arceland Group.

Още с отварянето на мола, посетителите на PLOVDIV PLAZA ще имат опция да пазарят от добре познатите на всички сбирки дамски, мъжки и детски дрехи на LC Waikiki .

Привържениците на изтънчения и благороден жанр ще бъдат очаровани от моделите на U.S. POLO ASSN . – едноименната марка на най-старата асоциация по поло спорт в света, която предлага мъжко, дамско и детско облекло, обувки, чанти, аксесоари, долни дрехи и домакински текстил. А в магазина на Sergio Barone ще намерят изискана мода за мощния пол.

Свой първи магазин освен в Пловдив, само че в България ще отвори International Celebrity Brands (ICB) – водеща верига магазини за мода, представящи марки на известни персони. Сред международните марки, които ще може да се видят там са Jennifer Lopez, DKNY, GAUDI, JESSICA SIMPSON.

Massimo Zardi , предлагащ стилни мъжки и дамски обувки, чанти, кожени дрехи и аксесоари от естествени материали също прави своя дебют в Пловдив с магазин в PLOVDIV PLAZA. За разнообразието от марки при обувките ще се погрижи добре познатият в цяла Европа бранд ССС Shoes&Bags , който ще е измежду първите отворили още на 22 ноември.

Миксът от впечатляващи фешън марки в PLOVDIV PLAZA ще се добавя и от богат избор на стилни аксесоари и бижута. Със или без мотив магазините на Invoke , Imiks и My Silver са мястото, където всеки ще откри подарък за безценен човек или идеално допълнение към формалния тоалет или всекидневно облекло.

Всички пловдивчани с усет към дизайнерските бижута и с възприятие за хармония към модерните, изискани, красиви и скъпи неща ще имат мотив за огромна наслада — профилираните бутици за бижута REDS също ще бъдат показани в PLOVDIV PLAZA. Посетителите на мола ще може да избират сред последните сбирки бижута и часовници на хитовите марки Morellato, Trussardi, Pepe Jeans, Galliano, Maserati и доста други.

С отварянето на комерсиалния център на 22 ноември своя първи магазин в Пловдив ще отвори и SWATCH. Феновете на марката ще намерят настоящите цветни и постоянно изненадващи сбирки. Отдавна часовникът е доста повече от нужен ориентир за времето. Що се отнася до аксесоарите SWATCH, те са неповторими и елементарно се съчетават с всеки жанр и метод на живот.

Пловдивчани ще могат елементарно да основат своя жанр и в дома с многообразието от най-новите модели бяла и черна техника или високотехнологични джаджи на Техномаркет .

Защото Пловдив заслужава най-хубавото!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР