С много въпроси, предложения, споделяне на проблеми и позиции протече

...
С много въпроси, предложения, споделяне на проблеми и позиции протече
Коментари Харесай

Свиленски от Кърджали: Позициите на БСП за РСМ и Украйна са принципни и категорични

С доста въпроси, оферти, шерване на проблеми и позиции протече срещата на ръководителя на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски с регионалното управление на Българска социалистическа партия в Кърджали. Организираната среща е част от националната обиколка на управлението на Българска социалистическа партия по райони за срещи със структурите на левицата по места, оповестиха от пресцентъра на партията.

Председателят на регионалната конструкция Милко Багдасаров показа организационното и материално положение на общинските структури в района. Дискутирани бяха тематиките по отношение на готовността за идните локални избори, търсенето на формули, способи и начинания за разширение на поддръжката измежду обществото, както и взаимоотношенията с други партии и организации в района.

Обсъдени бяха главните политики на Българска социалистическа партия в ръководството на страната, изключително тези в обществената сфера, които се посрещат позитивно от обществото. Бяха показани в детайли част от тях като 70-те лв. добавка към пенсиите, която всички над 2 млн. пенсионери ще получат за Великден.

Не бяха подминати и тематиките като войната в Украйна и позицията за Северна Македония, като позицията на Българска социалистическа партия е поредна и безапелационна и по двете. Народният представител Георги Свиленски бе безапелационен: „ Позициите на Българска социалистическа партия за Северна Македония и Украйна са ясни, кардинални, безапелационни и поредни. Българска социалистическа партия е за спокойно решение на военния спор в Украйна, " да " за филантропична помощ за украинския народ, само че " не " и да бъде предоставена военна помощ. “

Социалистите поздравиха за ползотворната работа депутатите от парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ", която без значение от дребния си брой, ловко пази позициите и политиките на партията в Народното събрание. Положителна оценка бе дадена и за работата на министрите на левицата в кабинета.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР