С много цветя, подаръци и пожелания беше отрупана днес за

...
С много цветя, подаръци и пожелания беше отрупана днес за
Коментари Харесай

Синът на Дани Каназирева за ЧРД: Ти си най-прекрасната майка

С доста цветя, дарове и пожелания беше отрупана през днешния ден за рождения си ден Дани Каназирева, водач на „ Съюз за Пловдив ”, някогашен регионален шеф и народен представител. Честитки от близки, познати и сътрудници заваляха от ранна заран, а най-трогателната беше от сина й Теодор.

„ В картичката Теди ми насочи доста пожелания, в това число за здраве и триумфи, а най-после написа, че съм най-прекрасната майка и че доста ме обича ”, показа за „ Марица ” Дани Каназирева.

Близките й описват, че макар интензивната й работа в политиката, Дани постоянно е подкрепяла Теодор да получи най-хубавото обучение, да бъде почтен и работлив. Тази година синът й приключва  ЕГ „ Иван Вазов ” със засилено проучване на британски език и ще кандидатства медицина. 

Рожденичката предложения сътрудниците от „ Съюз за Пловдив ” на обяд, а те й пожелаха да бъде все по този начин борбена, целеустремена и сполучлива, по-малко да работи и повече да почива. Празничната вечеря Дани е запазила за фамилията и родителите, щастливи, че са отгледали такава интелигентна и красива щерка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР