С много силен футбол ЦСКА 1948 победи 5:2 Хебър в

...
С много силен футбол ЦСКА 1948 победи 5:2 Хебър в
Коментари Харесай

Силен ЦСКА 1948 би 5:2 основен конкурент за Б група

С доста мощен футбол ЦСКА 1948 победи 5:2 Хебър в контрола. Двата отбора са посочени като любимци за първото място в Югозападната " " В " група.

Пред стотина фенове, платили по 5 лв. за вход на стадиона в Герман, момчетата на Валентин Илиев изнесоха страхотни първи 45 минути. Те бързо поведоха с 3:0. Първо универсалният войник Георги Младенов, играл като ляв халф, беше изведен и не сгреши за 1:0.

Костадин Хазуров вкара втория гол след майсторски пас на новото попълнение Ивайло Цветков. Последният се хареса извънредно доста с играта си в средата на терена, съвсем нямаше сгрешен пас.

Марио Димитров вкара третия гол, като завъртя технично топката във вратата на отбора от Пазарджик.

След почивката и за двата противника влязоха много запаси. Адриан Краев, брат на някогашния футболист на Левски Божидар Краев, понижи на 1:3 след груба неточност на " алените ".

ЦСКА обаче не спря да основава рискове. След два пропуща на Хазуров удари часът на резервата Йоан Маринов. Юношата на " алените " вкара два хубави гола, с които отборът на Вальо Илиев дръпна 5:1.

В самия край Цветомир Павлов оформи крайното 2:5 с крепък шут във вратата на " армейците ". Мачът беше доста здрав, с влизания като публична среща. Удар с лакът обаче справедливо донесе червен картон на Ангел Лачов от Хебър. Той беше сменен с различен състезател от треньора Танчо Калпаков.

Гостите, които бяха подкрепяни от десетина свои почитатели, дадоха обещание по-сериозен отпор в формалните мачове против ЦСКА 1948. Те идват от двуседмичен лагер в Благоевград. Показаха новия рейс, а общината в Пазарджик стяга стадиона.

На трибуните имаше забавни лица като някогашният национал Георги Йорданов - Ламята, който изгледа един мач на " алените " и напролет. Станислав, дребен почитател от Сан Франциско, пък употребява ваканцията в България, с цел да посети с татко си обичания тим.

Той се снабди с шапка на ЦСКА 1948 и даде обещание да бъде в Герман и в събота.  Тогава от 18,00 ч. ЦСКА 1948 приема Академик Свищов в поредна контрола.

В ЦСКА 1948 готвят още един трансфер в идващите дни. Не става въпрос за Камбуров или Гъргоров. До последно ще се чака развиване и към Бадема.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР