С много музика, песни и танци пенсионерските клубове Чинарите“ -

...
С много музика, песни и танци пенсионерските клубове Чинарите“ -
Коментари Харесай

Пенсионерски клубове отбелязаха Бабинден във Вършец /снимки/

С доста музика, песни и танци пенсионерските клубове „ Чинарите “ - Вършец, „ Народни будители “ - Монтана, „ Будители “ - Берковица, „ Клисура “ - село Бързия и „ Инвалид “ - село Малорад означиха Бабинден с празничната стратегия в хотел „ Тинтява “. 
Тържеството стартира с послание на ръководителя на клуба в курортния град Савка Серафимова, която поздрави всички посетители на събитието.
Специален посетител беше кметът на община Вършец инж. Иван Лазаров.
" На този ден ние изричаме своята любов, благодарност и почитание към всички баби, които оказват помощ за развъждането на своите внуци. Скъпи баби, продължавайте да дарявате грижа и обич на своите внуци! Бъдете техни учители, предавайте им традициите и мъдростта, добродетелите на нашия народ. Не забравяйте, че без вас, светът на вашите внуци няма да е цялостен и толкоз изпълнен с любов. Здрави и благословени да сте! ", сподели в приветствието си инж. Лазаров. 
От 1951 година, 21 януари е разгласен за Ден на родилната помощ и на акушерките и гинеколозите. Празник, на който обществото ни отдава дължимото на всеотдайния и високоотговорен труд на акушер-гинеколозите и акушерките и уважава приноса на хората, съдействали за развиването на родилната помощ в България.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР