С много хъс и ентусиазъм беше обновено игрището за тенис

...
С много хъс и ентусиазъм беше обновено игрището за тенис
Коментари Харесай

Приключи ремонта на игрището за тенис на корт в гр. Етрополе

С доста хъс и възторг беше актуализирано игрището за тенис на корт в гр. Етрополе. Община Етрополе благодари на народния представител и народен представител от ГЕРБ господин Марин Маринов и групата доброволци, които се включиха със лични сили и средства за подобряването на материалната база на игрището за тенис на корт. То е изцяло актуализирано, като е заменена алената настилка, възобновени са напълно линиите на игрището и е сложена чисто нова мрежа. Предстои да бъдат инсталирани и нови пейки за почитателите.

Съоръжението е изцяло актуализирано и готово да посрещне феновете на тенис на корт. Посетителите е значимо да знаят, че нямат право да употребяват игрището, в случай че са обути с бутонки или футболни обувки.

За управлението на Община Етрополе развиването на спорта е значим приоритет и заради тази причина желаят в града да се оферират разнородни спортни дисциплини.

Предстои нова организация за прилагане на игрището за тенис на корт, за което жителите ще бъдат осведомени в допълнение.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР