С много екшън и драматични ситуации следващата сряда (24 май)

...
С много екшън и драматични ситуации следващата сряда (24 май)
Коментари Харесай

Загадъчни случаи и много екшън в премиерния сериал „Престъпен рай“ по NOVA

С доста екшън и трагични обстановки идната сряда (24 май) в ефира на NOVA започва премиерният сериен шлагер „ Престъпен парадайс “. Епизодите на впечатляващата американска поредност, снимана напълно във Филипините, ще се излъчват в сряда, четвъртък и петък от 21:00 ч. В престъпния сериал известният артист и музикант Крисчън Кейн влиза в ролята на някогашен сътрудник от американската Агенция за битка с опиатите, заставен да излезе в преждевременна пенсия. Неочаквано героят се оказва замесен в свят, изпълнен с рискови хора и смъртоносни обстановки, които ще го накарат да премисли живота си.

Бившият сътрудник под прикритие Алекс Уокър се насочва към един очевидно спокоен живот във Филипините, откакто здравословното му положение постанова ранното му отдръпване от работа. Реалността обаче му сервира неприятна изненада – мечтаният оазис към този момент е първокласна дестинация, в която уединението се трансформира в мираж. Скъпите хотели, луксът и блясъкът на острова притеглят богатия, авторитетен и от време на време незаконен хайлайф на света, който постоянно се сблъсква с Алекс. Противно на лекарските инструкции, героят се оказва замесен в рискови случаи, в които употребява уменията си на дълготраен сътрудник, с цел да се оправи с неприятните, изпречили се на пътя му.

Звезда с над 20-годишна кариера в малкия екран и киното, Крисчън Кейн вдъхва живот на Алекс Уокър по трогателен метод, преминавайки с лекост от облика на доверчив чаровник до този на екшън воин и назад. Към надареният артист в сериала се причисляват и звездните му сътрудници Саманта Ришел и Артър Акуня в функциите на неизменимите другари на Алекс Кай Мендоса и Ернесто Аламарес. „ Престъпен парадайс “ е основан от добре познатия Дийн Девлин („ Старгейт “, „ Годзила “ и „ Денят на независимостта “) взаимно с Гари Розен, Марк Роскин и Рейчъл Олшън-Уилсън. Заедно те съумяват да трансфорат поредицата в дестинация, която феновете ще изискат да посещават още веднъж и още веднъж.

Проследете тропическите безредици на някогашния първокласен сътрудник в епизодите на премиерния сериал „ Престъпен парадайс “ от 24 май, сряда, в 21:00 ч. по NOVA.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР