С много драма и емоции преминаха двете полуфинални срещи от

...
С много драма и емоции преминаха двете полуфинални срещи от
Коментари Харесай

Vitality и Liquid ще спорят утре за големия финал на ESL Pro League

С доста драма и страсти минаха двете полуфинални срещи от Counter-Strike шампионата ESL Pro League и към този момент са ясни финалистите, които ще се борят за успеха и съпътстващите я 175 000 $ на следващия ден от 18:00 часа в Best of 5 формат. Тимовете с места за финала са Team Vitality и Team Liquid, като и двата претърпяха минимални промени неотдавна в лицата на Spinx и към този момент обиграният YEKINDAR.

Среща №1 сред Team Liquid и Cloud9 отиде в ръцете на първите след три доста близки игри и резултат от 2:1 (16-11, 13-16, 16-13). Руските геймъри се показаха на устойчиво равнище по време на трите Inferno, Ancient и Dust 2, само че мощното и отборно игране от страна на американците им завоюва и срещата.

Последва неповторима драма във втория полуфинал, който срещна Team Vitality и G2 Esports. " Пчеличките " си прибраха Mirage след неуверена първа част и безспорна доминация през втората, само че когато пристигна време за Inferno, силите като че ли още веднъж се изравниха. " Самураите " надиграха съперниците си в първото полувреме, излизайки с 5 рунда преднина на почивката. След това обаче Vitality върна жеста с " огледален " халф и след продължения си подсигурява място за утрешния край при триумф с 2:0 (16-8, 19-16).

Йоан Иванов

Снимка: ESL
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР