С мисъл за стопяване на разликата до ЦСКА и спечелване

...
С мисъл за стопяване на разликата до ЦСКА и спечелване
Коментари Харесай

Ивайло Петев за "Лудогорец": Бил съм и в по-кризисни ситуации

С мисъл за стопяване на разликата до ЦСКА и продобиване на купата в Първа лига ще работи Ивайло Петев в " Лудогорец ". Това сподели треньорът при представянето си в Разград, където се.

Петев поема 11-кратните първенци на второ място в класирането, на.

" Имаме проблем и точно за това се сменя треньора, в случай че нямаше подобен, нямаше да сме още веднъж дружно. Екипът, който работи в Лудогорец, е на 90% същия и ние имаме една и съща цел. Наясно съм с безусловно всичко, което хората чакат от мен, само че съм наясно и със качествата си ", разяснява Петев, който благодари на притежателите Кирил и Георги Домусчиеви, които му гласоподават доверие.

Треньорът посочи, че е взел решението да се върне в Разград прочувствено.

 Десет години по-късно: Петев и Десет години по-късно: Петев и " Лудогорец " се събират още веднъж в най-точния миг

" Аз съм очаквал, че това завръщане ще се случи рано или късно. Обещавам, че ще дам всичко от себе си да оказа помощ на тима, тъй като отсам потегли кариерата ми. Имах предложения от Европа и Азия, само че това не е значимо, а какво желая аз ", добави Петев.

Той ще дебютира в неделя, когато първенците одобряват " Черно море ".

" Напълно съм наясно с упованията, само че съм бил и в доста по-кризисни обстановки. Важното е да тръгнем малко по малко. Най-важният дуел е в неделя. В " Лудогорец " постоянно са играли страхотни играчи. Няма да се окайвам от нищо. За мен най-важното е да избера най-хубавите 11 в неделя ", добави Петев.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР