С мисъл единствено за победа Варна-ДКС посреща столичния Локомотив 1929

...
С мисъл единствено за победа Варна-ДКС посреща столичния Локомотив 1929
Коментари Харесай

Варна-ДКС излиза за нова победа срещу Локомотив днес

С мисъл само за победа Варна-ДКС посреща столичния Локомотив 1929 в междинния 10-и кръг на постоянния сезон във волейболната женска Демакс лига през днешния ден.

Домакините нямат кадрови проблеми и наставникът им Стоян Гунчев, ще може да разчита на всички свои съзтезателки. Последната подготовка преди дуела мина в чудесно въодушевление и девойките са пределно окуражени да продължат победната си серия в шампионата, като чакат и сериозна поддръжка от най-верните си привъреженици.

Гостите към този момент дойдоха в морската столица и в деня на мача ще проведат тонизиращо занятие.

Преди конфликта Варна-ДКС е на втора позиция в класирането със 7 победи и 2 загуби и актив от 19 точки, а Локомотив е на шесто място единствено с два триумфа и 7 провали и 8 пункта.

Първата среща сред двата тима в София бе доста оспорвана, само че варненки въпреки всичко постановиха волята си с 3:1, като в съвсем всички геймове имаше конспирация. Двубоят сред Варна-ДКС и столичния Локомотив 1929 е през днешния ден, 15 февруари, от 18.00 часа, в зала " Младост " на морската столица и ще бъде излъчен онлайн в уеб страницата на клуба dksvolley.com.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР