С милионен митинг отбеляза 65 години от Събитията в страната,

...
С милионен митинг отбеляза 65 години от Събитията в страната,
Коментари Харесай

От СДС почетоха 65-та годишнина от събитията в Унгария

С милионен протест означи 65 години от Събитията в страната, през 1956-та. Тогава тя стана първата от комунистическия лагер, която се опълчи на Съветския съюз. Това напомнят в декларация във връзка 65 години от Въстанието през 1956 година от Съюза на демократичните сили. 

Стотици хиляди унгарци демонстрираха, по решителен метод паметта си към Унгарското Въстание против налагания от Съюз на съветските социалистически републики ненавиждан комунистически режим. Митингът очерта ясно и отношението на унгарците към днешните служители от Брюксел, незачитащи мнението на обособените държави-членки, във връзка с налаганата джендър-идеология, без да се преценяват с вековните обичаи на Стара Европа за брак, семейство, вяра и полезности. Този протест беше самобитна реакция и против отношението на Брюксел по тематиката за милионите мигранти, залели Европа, и нямащи никакво желание да се интегрират. 
 Червеният реваншизъм е неприятен знак за европейска България и сигнална лампа за изборите, които ни предстоят Червеният реваншизъм е неприятен знак за европейска България и сигнална лампа за изборите, които ни предстоят
Прeз нoщтa нa 3-ти cрeщу 4-ти oктoмври оскверниха Мемориала на жертвите на комунизма, прочут като „ Черната стена “. Чeрвeн...

Емигранти, изменящи демографски Стария континент, под безсилния взор на Брюксел. Унгарците демонстрираха и несъгласието си и с отстоявания от глобалистите нужен, само че преждевременно налаган Зелен пакт, за който страните-членки на Европейския съюз не са подготвени. Събитията в Унгария, преди 65 години, стартират на 23 октомври, през днешния ден - Националният празник на страната, със студентска проява, към която се причисляват хиляди жители. Въстанието е безпощадно смазано от руските танкове, в спора са убити над 2500 унгарци, а министър-председателят Имре Наги е екзекутиран. 200 000 стават бежанци.

Ние, от Съюза на демократичните сили, показваме своята съпричастност към унгарския народ, във връзка 65-та годишнина от Събитията в страната против комунистическия режим, натрапен от тогавашния Съветски съюз, в страните от Централна и Източна Европа. Като най-старата дясна, демократична и антикомунистическа партия в България, носим загатна от белезите на комунистическата власт, както у нас, по този начин и в страните от тогавашния Варшавски контракт, нееднократно сме осъждали и осъждаме режима на руския ботуш.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР