С миг гениалност на Чиро Имобиле дълбоко в добавеното време,

...
С миг гениалност на Чиро Имобиле дълбоко в добавеното време,
Коментари Харесай

Миг гениалност на Имобиле спаси Лацио от резил

С момент талантливост на Чиро Имобиле надълбоко в добавеното време, Лацио стигна до тъждество 2:2 при гостуването на Каляри от 28-ия кръг на Серия А. По този метод „ римските орли “ завоюваха точка, която може да бъде доста скъпа в битката за място в топ 4 и класиране за Шампионска лига.

Двубоят стартира с минута безмълвие в памет на Давиде Астори, който умря в края на предходната седмица. Осем години от неговата кариера минаха в Каляри.

Луис Алберто насочи рисков удар от към 20 метра в 23-та минута, само че топката мина на сантиметри настрана от левия дирек на вратата на Краньо.

Томас Стракоша направи доста значимо избавяне в 25-та минута, когато отрази удара с глава на Кван-Сон Хан. След това отбитата топка попадна в Леонардо Паволети, който не пропусна да вкара.

Лацио изравни резултата 35-та минута, когато след центриране от фаул в наказателното поле на Каляри Чепители си означи автогол.

Съдията Марко Гуида свири дузпа за Каляри в 69-та минута, откакто Луис Фелипе Рамос фаулира Кван-Сон в наказателното поле на Лацио.

Каляри още веднъж поведе в резултата в 70-та минута с гол на Николо Барела, който осъществя отсъдения углавен удар.

Томаш Стракпша се намеси безапелационно в 90-та минута, когато избави удара на Диего Фариас.

Луиш Нани пропиля чудесна опция да изравни резултата в четвъртата минута на добавеното време на срещата. Той получи добра опция и стреля, само че на сантиметри настрана от левия дирек на вратата на Краньо.

С феноменално осъществяване надълбоко в добавеното време на Чиро Имобиле, Лацио съумя да изравни резултата. Фелипе Андерсон подаде по въздуха към Имобиле, който с пета завъртя топката и вкара извънредно хубав гол във вратата на Краньо, който излезе неразчетено.

Лацио е четвърти с 53 точки, като е с две пред петия Интер, който е с 51, само че и с два мача по-малко.

Борещите се за оцеляване в италианското състезание тимове на Сасуоло и СПАЛ направиха 1:1.

Болоня загуби с минималното 0:1 при семейството на Аталанта.

Кротоне се наложи с 4:1 против Сампдория.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР