С мероприятия в цялата страна БСП ще отбележи 1 май

...
С мероприятия в цялата страна БСП ще отбележи 1 май
Коментари Харесай

БСП - Варна почиства и боядисва сцена „Раковина” за Деня на труда

С мероприятия в цялата страна Българска социалистическа партия ще означи 1 май – Ден на труда и на интернационалната работническа взаимност. Социалистите ще отбележат празника с шествия, концерти и отдаване на респект пред личностни с принос към битката за работен права в България. В честванията ще вземат участие депутати, младежи, локални водачи, деятели и съидейници. Празничните събития са отворени за всички.

В София от 11 ч. на Лятната сцена в Борисовата градина ще се организира митинг-концерт.

Социалистите в Пловдив провеждат полемика, която ще се организира в постройката на Градския съвет на БСП-Пловдив от 11:30 ч. По-късно локалните партийни деятели ще почистят и засадят дръвчета в градинката на паметника „ Скобелева майка ”.

Българска социалистическа партия - Варна също провежда празничната си стратегия към доброволческа активност, като са планували да съчетаят обичайното си мероприятие с разчистване и боядисване на сцена „ Раковина ” в Морската градина. Събитието е с начален час 10:00 ч.

В Бургас социалистите ще проведат обичайното си автошествие, което ще стартира от паркинга на магазин „ Метро ” от 10 ч. и ще премине през централните булеварди на града.

С Първомайско празненство взаимно със синдикати БСП-Русе ще означи празника на служащите от 11 ч. на площад „ Свобода ”.

На празнична стратегия с доста песни и танци са заложили дамите социалистки в Кърджали , които провеждат за 11-та поредна година фолклорно танцово надиграване „ Танцувай с нас ” с присъединяване на 15 състава с над 250 участника от региона.

Във Велико Търново младежите на Българска социалистическа партия провеждат флашмоб в центъра на града от 11 ч.

От 11 ч. Българска социалистическа партия в Плевен ще стартира своето шествие от Мавзолея-костница „ Св. Георги Победоносец ”. В същия час в Стара Загора социалистите ще почетат паметта на починалите в трудови злополуки в парк „ Пети октомври ”. БСП-Ямбол провежда шествие до паметника на тъкачките.

Шествия и мероприятия се плануват и в редица общини като Банско, Гоце Делчев и Благоевград в област Благоевград, Габрово и Севлиево в област Габрово, Летница, Ябланица, Луковит и Угърчин в област Ловеч, където социалистите провеждат разчистване на околност „ Сливешки ливади ” и паметника Христо Кърпачев. Чествания ще има още във Видин, Враца, Кюстендил, Сливен, Разград.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР