С мероприятия в цялата страна БСП отбелязва 1 май –

...
С мероприятия в цялата страна БСП отбелязва 1 май –
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ губят времето на народа в момента

С мероприятия в цялата страна Българска социалистическа партия отбелязва 1 май – Ден на труда и на интернационалната работническа взаимност. Социалистите означават празника с шествия, концерти и отдаване на респект пред личностни с принос към битката за работен права в България.

Парламентът има доста работа, тази седмица би трябвало бъдат образувани комисиите в Народното събрание, сподели пред публицисти Корнелия Нинова.

От „ Позитано “ 20 са безапелационни, че в случай че бъдат поканени на договаряния за държавно управление ще отидат, само че в случай че първите две сили създадат държавно управление – остават в съпротива

„ Виждам, че напредват. Направиха обща законодателна стратегия. Това е добре, тъй като Народното събрание би трябвало да работи. Но направиха и идната крачка – да се направи обща управническа стратегия. Това към този момент е поръчка за общо ръководство, въпреки че е смущаващо това, че и първата, и втората политическа мощ отхвърлят да се поддържат взаимно за първи или за втори мандат “, сподели още Нинова.

„ Която и от политическите сили да ни предложения, ще създадем допитвате до партията. Твърде комплицирана е обстановката. От една страна, България има потребност от непоклатимост, а от друга – имаме и своите разлики. Заради тази трудност на обстановката ние ще създадем допитване до членовете на Българска социалистическа партия “, уточни водачът на социалистите.

Правителство на ГЕРБ не бихме подкрепили, съобщи водачът на Българска социалистическа партия

“Първите и вторите губят времето на народа сега, да взимат по-бързо решението, да си вършат болшинството, с цел да вземем значимите решения в Народното събрание ”, означи Нинова.

Тя изрази терзание, че диалозите за образуване на кабинет на процедура бавят процеса по приемането на бюджета.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР