С мен не е обсъждан въпросът за избор на нов

...
С мен не е обсъждан въпросът за избор на нов
Коментари Харесай

Правосъдният министър: Въпросът за нов председател на КПКОНПИ не е обсъждан с мен

С мен не е обсъждан въпросът за избор на нов ръководител на Антикорупционната комисия. Работим за разделянето на две комисии. Това съобщи правосъдният министър Надежда Йорданова по отношение на подадената от Сотир Цацаров оставка като ръководител на КПКОНПИ.

Правосъдният министър разяснява, че се разискват два вероятни разновидността след закриването на профилираните съдилища - кои да са способените съдилища, които да гледат делата за този вид закононарушения.

Тя напомни, че разновидностите са два и сподели, че въпросът е значим, само че никога няма да се трансформира в " препъни камък ".

" Демократична България " има готови законови оферти. Специализираните съдилища и прокуратура ще вървят на бърза писта, а за Висшия правосъден съвет ще продължим промените, откакто чуем и професионалната общественост. Получихме едно извънредно задълбочено писмо с проучване от Съюза на съдиите в България. Така че по тази тематика ние ще чуем професионалната общественост. Предвижда се образуване на кръгла маса, с цел да се чуят всички гледни точки ", сподели още Надежда Йорданова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР