С между 800 млн. евро и 1 млрд. евро са

...
С между 800 млн. евро и 1 млрд. евро са
Коментари Харесай

Борисов: С между €800 млн. и €1 млрд. са забогатели Кирил и Асен от войната в Украйна

С сред 800 млн. евро и 1 милиарда евро са забогатели Асен Василев и Кирил Петков от войната в Украйна. Това съобщи на брифинг на ГЕРБ водачът на партията Бойко Борисов.

Той събра депутатите си на незабавна среща за доклад на миналата седмица в Народното събрание. По думите му парите са от посредничеството за оръжие с Украйна. Борисов пресметна, че от 5 милиарда в медиаторите са отишли 20%.

„ Браво, че сте пратили оръжието за Украйна. Лошото е, че сте лъгали.
Ако не бяхте лъгали,
в този момент „ Ди Велт “ и другите западни медии щяха да кажат „ отлично “ на България и българските политически виновни партии, че са поставили от първия ден украинското знаме. Защото допуснахте медиатори с Украйна “, съобщи Борисов.

„ Какъв факт е това, че когато ще гласуваме правосъдната промяна, Христо Иванов има по-важна работа и го няма в залата? Кирил и Асен ги няма в залата? “, попита още водачът на ГЕРБ.
„ Аз къща в Барселона не съм имал, нямал съм и кюлчета.
И очаквам с неспокойствие испанците да се произнесат, в случай че не са се произнесли към този момент “, добави някогашният министър председател.

„ Как до момента в който са „ Промяната “ на власт бензинът е по-скъп, като паднаха власт – цената е по-ниска. Вие искахте децата да вкарате в пандиза, че не ви дават да крадете “, попита още Борисов.

„ Как прокуратурата си затвори очите за документите с погрешно наличие на Кирил Петков. Или неявяването в съда като очевидец на Бойко Рашков. Как да разчитаме, че няма развиване по „ Джемкорп “, сподели при откриването на срещата Десислава Атанасова.

 

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР