С математически анализ на политическата ситуация в страната започнаха консултациите

...
С математически анализ на политическата ситуация в страната започнаха консултациите
Коментари Харесай

Радев пита ИТН част ли са от размитото множество в парламента

С математически разбор на политическата обстановка в страната започнаха консултациите на президента с хората на Слави Трифонов. Президентът Румен Радев поздрави Има Такъв Народ, че от изпаднала партия се е върнала в законодателния орган. Много се надявам да не се постанова тук да желаете да си приказваме с езика на стереометрията, комплексните цифри и размитите множества, сподели президентът. Размитото голям брой е такова голям брой, в което за всеки детайл се задава степен на принадлежност от 0 до 1, напомни им той, заигравайки се със изявлението на Ивайло Вълчев тази заран в изявление.

Каква е вашата степен на принадлежност към идейното обединяване ГЕРБ/СДС и ПП/ДБ и по какъв начин се вписвате в това размито болшинство, попита той хората на Слави Трифонов. Отново Радев посочи значимите задания пред законодателния орган.

Не сме общоприета политическа партия, похвали се няколко пъти Тошко Йорданов и изрази убеденост, че ще се срещнат с партиите, които слизат надолу. Политически отговорно е да има кабинет, съобщи той. За болшинството сред ГЕРБ и ПП/ДБ от Има Такъв Народ обявиха, че ще са съпротива на такова болшинство и че ще упражняват сериозен надзор. Йорданов се съгласи в потребността от приемането на значими закони за ПВУ и предоговаряне на част от него. Има неща, които Има Такъв Народ няма да поддържат като силата от геотермални води и завода за акумулатори. Тези планове криели корупционен риск.

Не е добре да се приема бюджет без държавно управление, считат още от " ИТН ".

Тошко Йорданов показа заплахата от така наречен сватбарски бюджет. По-малка вреда за страната е да се работи с сегашния бюджет, а обществените разноски не покачват стопанската система, предизвести още депутатът.

Филип Станев пък цитира Фройд, че в случай че прекомерно дълго се взираш в бездната, най-после и бездната ще се взре в теб. Така съгласно него може да се опише сега обстановката и държанието на политиците.

По-рано през днешния ден президентът , преди това  , третата по величина политическа партия в 49-тия парламент,, а през вчерашния ден се организираха и .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР