„С Мария Игнатова ни свързва силно приятелство и очаквах да ...

„С Мария Игнатова ни свързва силно приятелство и очаквах да

Алекс Раева направила сефтето на сватбата на Мария Игнатова

„ С Мария Игнатова ни свързва силно другарство и очаквах да ме предложения за кума. Сватбата им с Ивайло Цветков беше в доста стеснен кръг. Аз съм водила близо 150 сватби, само че за първи път бях кума “, комплименти се със сефтето си Александра Раева в „ Събуди се “. Тя доста се смяла на писанията в жълти медии, че не е поканена на венчавката, която някогашната стопанка на ефила вдигна в софийско село. „ Приемам като едно цяло Мария и Иво. Толкова са основани един за различен , че няма накъде “, изясни силната обич сред новобрачните кумата им. Тя удостовери , че двете с Игнатова готвят общ план , само че не в театъра, както някой медии писаха, а в интернет.

Става дума за стендъп комеди, в които двете ще разкрият живота си, а наблюдатели са несъмнено , че в него ще откри място и някогашният на Мария Димитър Рачков. „ Съвсем скоро ни следва да се захванем дружно с нещо в интернет пространството, което ще ни даде нови направления . Няма да го кажа преди да го извършим “, изясни Раева. Няма да издам нито какво ще е, нито по кое време ще е. Само ще издам, че този път ще вземам участие с текст, ще пиша “, загатна панелистката в „ Маскираният артист “.

„ В „ Маскираният артист “ не ми е просто да различавам кои са хората, скрити зад маските. Особено спрямо костинбродската гадателка Aзис. Но и смисълът на излъчването е не толкоз в това да разпознаваме, а да насочваме хората сами да разкрият загадката “, споделя Алекс Раева.

Източник: hotnews.bg