С малко над 20 хиляди лева великотърновско училище изгражда wifi-мрежа

...
С малко над 20 хиляди лева великотърновско училище изгражда wifi-мрежа
Коментари Харесай

Училище във Велико Търново изгражда wifi-мрежа за учениците си

С малко над 20 хиляди лв. великотърновско учебно заведение построява wifi-мрежа за своите ученици. Средствата Основно учебно заведение „ Бачо Киро “ завоюва след кандидатстване по Националната стратегия „ Информационни и информационни технологии в системата на предучилищното и учебното обучение “. Това изясни за Радио „ Фокус “ – Велико Търново шефът Владимир Николов.
Общата сума, която школото ще получи е 20 666 лева С тях се планува да бъде построена безжична интернет съгласуваност във всички класни стаи, както и да се купи ново съоръжение за два кабинета.Т
" Това го вършим по отношение на събитието, че Основно учебно заведение „ Бачо Киро “ е едно от 186-те новаторски учебни заведения в страната и имаме опция по този метод да спестим средства от бюджета на учебното заведение, с цел да осъществяваме своите цели. Нашата иновация е в региона на ръководство на учебното заведение и в региона на ръководството на просветителния развой. Тя планува един 4-годишен интервал, в който ние да развиваме новаторски детайли на ръководство, да консолидираме всичкия запас и продуктите, които имаме, с цел да модернизираме базата и да я създадем по-близка до семантиката и усещанията на децата в нашето учебно заведение. Те са доста близки до усещанията на всички останали хора, единствено, че минават през нови и забавни технологии “, заключи още Владимир Николов.
Той изрази убеденост, че реализацията на плана ще спомогне за обезпечаването на по-голяма мотивираност на децата и за тяхното развиване. Целта е да се акцентира върху осведомителните технологии и тяхното приложение в просветителния развой.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР