С малки традиционни костюми и с мънички раници на гърба,

...
С малки традиционни костюми и с мънички раници на гърба,
Коментари Харесай

Маратон за кучета в Мексико събра 300 лаещи състезатели

С дребни обичайни костюми и с мънички раници на гърба, към 300 кучета с разнообразни размери се състезаваха в неделя в съревнование за кучета в Мексико Сити.

В конкуренцията " Perritos en fuga ", което значи " кучета в придвижване ", притежателите на домашни любимци и техните четириноги другари се изправиха самоуверено пред утринния мраз, с цел да почетат кучешката общественост в града.

След като им сложиха номера на стартовата линия, кучетата се насочиха във всички направления, като някои от тях се биеха със противниците си, под звуците на обичайната мексиканска музика.

" Кучешката просвета доста липсва и това оказва помощ да я насърчим ", сподели пред Агенция Франс Прес 29-годишният Рикардо Кабрера, който взе участие със своето куче в надпреварата. " Това е доста хубаво, тъй като от време на време няма други обществени занимания с домашните любимци, с изключение на да отидеш в парка. "

В надпреварата на 2,5 км нямаше победител, само че всички участници получиха дарове, като да вземем за пример купички за кучешка храна.

„ Събитието трансформира кучето в част от фамилията ", сподели пред Агенция Франс Прес 45-годишната ветеринарна лекарка Моника Агилар. " Това е доста значимо, тъй като предотвратява изоставянето - няма да изоставиш фамилията си ". /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР