С Макрон сме се разбрали за вчерашните му думи, сега

...
С Макрон сме се разбрали за вчерашните му думи, сега
Коментари Харесай

Макрон бил в дълг сега към българите, според Борисов

С Макрон сме се разбрали за вчерашните му думи, в този момент разчитаме на неговата поддръжка за еврозоната . Това сподели министър председателят Бойко Борисов пред публицисти в Банкя в коментар на вчерашните думи на френския президент Емануел Макрон, че избира легални мигранти от Африка, вместо незаконни канали от България и Украйна. Борисов съобщи, че чака от френския президент да ни върне поддръжка, изключително за чакалнята на еврозоната , само че също по този начин и за Шенген, а и за транспортните служащи (пакета " Мобилност ", бел.ред.). Въпреки това, по думите на премиера, на следващия ден ще бъде изпратена протестна нота от страна на Външно министерство, само че тя се постанова на първо място поради вътрешнополитически фактори.
 Български мигранти няма, има европейски жители, сериозен Радев към Макрон
Български мигранти няма, има европейски жители, сериозен Радев към Макрон

Амбицията на Макрон за водачество ще се осъществя мъчно с непремерено говорене

Той подсети и че Макрон и президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп са взели участие интензивно за избора на Кристалина Георгиева за началник на Международния валутен фонд.

Борисов изясни думите на френския президент , който желал да каже, че в Европа живеят доста неприятни хора : и французи, и българи, немци и всевъзможни, а едни кротки хора мигранти, които са идвали и влизат там, ние се отнасяме с тях като с най-големите врагове - това е желал да каже ", изясни министър председателят и напомни хванатите " неприятни хора ", в това число и българи, свързани с трафика на хора. А и съгласно премиера Борисов, когато някой няма какво да каже, стартира да приказва против ромите.
 Каракачанов и Джамбазки изригнаха против Макрон
Каракачанов и Джамбазки изригнаха против Макрон

След като Макрон разгласи, че предпочитал мигранти от Африка пред незаконните украински или български банди

Самият Борисов не намира за изключително неправилно такива изявления, като напомни, че самият той доста пъти е приказвал , в това число и предходната седмица, да вземем за пример за Холандия, когато сподели, че се интересува къде се намира складът на едро за марихуана.

" Надявам се в този момент Макрон да ни се издължи и за Шенген, за чакалнята на еврозоната и за Пакет " Мобилност " , приключи Борисов.
 Захариева за Макрон: Изказването е обидно, българите са възмутени
Захариева за Макрон: Изказването е обидно, българите са възмутени

Във Франция " да бъдат по този начин положителни " и да дават информация, в случай че имат такава
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР