С мачовете Мароко - Испания и Португалия - Швейцария ще

...
С мачовете Мароко - Испания и Португалия - Швейцария ще
Коментари Харесай

Испания и Португалия с трудни изпитания по пътя към четвъртфиналите в Катар

 Efbet Article Horizontal 1180X300
С мачовете Мароко - Испания и Португалия - Швейцария ще бъде комплициран завършек на етапа на осминафиналите на Световното състезание по футбол в Катар. Два от любимците на шампионата ще се изправят пред сложни тествания в опита си да се причислят към към този момент сигурните четвъртфиналисти. Дотук към етапа на осемте най-хубави продължиха Нидерландия, Аржентина, Франция, Англия, Хърватия и Бразилия.

От 17 часа в Ал Раян Испания ще има сложната задача да спре музи тим на Мароко, който е и една от приятните изненади в шампионата. Африканците излязоха като победител от група F, освен това без да позволен загуба против Хърватия, Белгия и Канада. Това ще бъде и едвам второ присъединяване на Мароко в елиминациите след 1986 година, когато отборът отпада навръх осминафинал. За сметка на това Испания е любимец, само че има какво да потвърждава, откакто игра безапелационно само в първия си мач, извоюван със 7:0, против Коста Рика. Вторият мач от програмата, който е и последният в осминафиналите, е определян за най-непредвидимия.

От 21 ч. на стадион " Лусаил " един против различен излизат Португалия среща Швейцария. Португалците ще опитат да прескочат осминафиналите за пръв път от 2006 година, откакто се препънаха в тази фаза през 2010 и 2018 година, а през 2014 отпаднаха в групите. Съперникът Швейцария също ще опита да постави завършек на несполучливата си серия в осминафинали, където отпадаше през 2014 и 2018 година

Още спортни вести вижте във видеото:

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР