С мачове за първите две места в групи А и

...
С мачове за първите две места в групи А и
Коментари Харесай

11-тият ден на Световното първенство ще определи победителите в групи А и В

 Efbet Article Horizontal 1180X300
С мачове за първите две места в групи А и В се открива 11-тият ден на Световното състезание по футбол в Катар. От 17 часа са дуелите в първа група, които ще дефинират кои ще са осминафиналистите в нея - Нидерландия, Еквадор или Сенегал.

Нидерландия се изправя против домакина Катар, който стана и първият отбор, изнемощял от шампионата.  Математически " лалетата " се нуждаят единствено от точка, с цел да стигнат до осминафиналите, откакто водят с 4 т., колкото има и Еквадор, а Сенегал е с три.

В 21 часа предстоят прочувствените конфликти в група В - английското дерби сред Англия и Уелс, както и срещата Иран - Съединени американски щати, върху която тегне сянката на дипломатическата рецесия сред двете страни.
Двубоят сред Иран и Съединените щати се обрисува като пряк двубой за класиране към осминафиналите.  Персите са с 3 т. и мечтаят за първо излизане от групите при шестото си присъединяване на международни финали. В същото време за Съединени американски щати отпадане в групите ще е първо от 2006 г.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР