С мач срещу 12-ия в света е свързано второто изпитание

...
С мач срещу 12-ия в света е свързано второто изпитание
Коментари Харесай

Григор Димитров се насочва към второто си изпитание на US Open

С мач против 12-ия в света е обвързвано второто тестване за Григор Димитров в тазгодишния US Open. Хърватинът Борна Чорич е идващият противник на българския тенисист, който стартира сполучливо присъединяване си в Ню Йорк.

Срещата сред двамата е втора от програмата на корт " Луис Армстронг " във вечерната сесия. Там мачовете започват в 2 часа след среднощ, а първият дуел е сред Лоран Дейвис и Ашли Барти. След това на корта ще излязат Димитров и Чорич, като се чака това да стане към 3.30 часа.

Дотук българинът в никакъв случай не се е изправял против Чорич. Победата му в първия кръг над Андреас Сепи в четири сета беше неговият първи триумф на US Open от 2017 година В първия си мач хърватинът се оправи с Евгений Донской в три сета.

" Това е мач, който ще притегли вниманието в следващия спортен ден от шампионата. Двама тенисисти, които обичат нападателната игра, ще се срещнат на корта ", написа уеб страницата на АТП за идния конфликт.

Димитров, който сега е 78-и в международната класация, е достигал до четвъртия кръг в Ню Йорк. Това се случи през 2014 и 2016 година Най-доброто класиране на 22-ия годишния Чорич също е постигане до четвъртия кръг, като хърватинът го стори преди година.

В други забавни срещи от програмата за деня ще се срещнат Роджър Федерер - Давид Джумхур, Новак Джокович против Хуан Игнасио Лондеро и Елина Свитолина против Винъс Уилямс.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР