"С Люис сме само приятели. Засега." Така моделът Синди Кимбърли

...
"С Люис сме само приятели. Засега." Така моделът Синди Кимбърли
Коментари Харесай

Модел увърта дали е гадже с Люис Хамилтън

"С Люис сме единствено другари. Засега. " Така моделът Синди Кимбърли дава отговор на многочислените въпроси за връзката си с първенеца във Формула 1 Люис Хамилтън.

Според "Сън " топпилотът се среща със Синди от съвсем два месеца. Те били засечени дружно в Испания. Красавицата е единствено на 20 години и наподобява апетитна хапка за 34-годишния водач от Формула 1.

"Засега с Люис сме другари, само че не изключвам нищо за бъдещето на нашите връзки - загадъчно споделя Синди Кимбърли пред изданието "Европа прес ". - Запознахме се посредством общи другари. Наскоро завърших с двегодишна любовна връзка и избирам известно време да бъда сама. Но сърцето ми е отворено за нови усеща... Трудно ми е да опиша какъв е идеалният мъж за мен. Важно е индивидът до мен да се схваща със своята майка. Това е определящо за неговото образование и качества. Освен това одобрявам хора, които обичат животните и имат домашни любимци. "

Любопитното е, че кариерата на Кимбърли в света на модата стартира изцяло ненадейно преди четири години. Тогава поп артистът Джъстин Бийбър споделя нейна фотография в един от своите профили в обществените мрежи. Това неотложно трансформира никому незнайното момиче в звезда, а най-големите компании в стилния бизнес се надпреварват да оферират контракти на Синди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР