С любовта на Скорпиона вече ви е провървяло, тя лесно

...
С любовта на Скорпиона вече ви е провървяло, тя лесно
Коментари Харесай

Любовта на Скорпиона е изпепеляваща… така че внимавайте

С любовта на Скорпиона към този момент ви е провървяло, тя елементарно може да ви изгори напълно и изцяло.

Любов и Страст – това е вашият Скорпион, знак на огън, безкрайност и саморазрушение.

На света няма по-хазартен, проницателен, буен сътрудник от Скорпиона, горящ от пламенна обич. Той усеща всичко тъкмо по този начин и ви е провървяло с сходна изпепеляваща пристрастеност. Скорпионът доближава до самата душа, не се задоволява с повърхностни усеща.

Можете да го покорите. Или най-малко да се опитате. И в действителност вашият Скорпион ще оцени несъмнено високия разсъдък, духовната хубост и същински съдбоносната вътрешен глас, тъй като те самите са измежду най-интуитивните хора.

А в случай че Скорпионът е избрал вас за другарство, това също е достижение, тъй като ще ви е лоялен до последния си мирис.

Дори не се опитвайте да го контролирате

Скорпионът ще изисква независимост, баланс, пълноправие или ще си тръгне. Примирете се с това или се сбогувайте с тях. Дори най-искрените и мощни усеща не могат да го държат в окови. И нито един ваш мотив не коства колкото свободата му.

Скорпионът е фен на секрети

Не се опитвайте да го мамите, естествения му нюх ще му помогне да разпознае незабавно лъжата, даже и най-невинната. Но той ще запомни този опит и няма да елементарни.

Но пък същинската загадка и лекият шлейф недоизказаност го притеглят мощно. Скорпионът е ученолюбив, по тази причина намеците, изненадите и тайните ще го създадат ваш, а и благополучен до безумство.

Скорпионите са предани любовници и другари

Ако Скорпионът е избрал вас, можете да се наслаждавате на безгранично доверие, тъй като те са предани като куче, в случай че са ви дали сърцето си. Скорпионите имат вяра в любовта и нейното съвършенство, те имат вяра, че вие сте идеални.

Злопаметността на Скорпиона

Скорпионът не е прочут с прошката си. Те могат да бъдат отмъстителлни и безмилостни, в случай че някой, на който е вярвал, го подведе. И в случай че не дай си Боже, ви заловен в изменничество, Армагедон ще ви се стори занимателна украса.

Той в никакъв случай няма да бъде подвластен

Не се разстройвайте, не се огорчавайте, само че Скорпионът е волева и самостоятелна персона, доста амбициозна, безстрашна и съобразителна. На него не му е скучно и в самотност, по тази причина да го плашите с разлъка е презрян опит а го разсмеете, Скорпионът се оправя чудесно и самичък.

Отношенията ви ще са свежи като утринна роса

Скорпионите от време на време са егоистични, без причина мъчат своята обичана жертва, само че в подмяна заплащат с цялата си душа. Тяхната сила и лоялност са прелестни усеща както за другарство, по този начин и в леглото. Ако  със своя Скорпион изградите добър тандем, животът ви в никакъв случай няма да се трансформира в рутина!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР