С луксозен брониран влак Ким Чен Ун е отпътувал към

...
С луксозен брониран влак Ким Чен Ун е отпътувал към
Коментари Харесай

С бронирания си, луксозен влак: Ким Чен Ун е отпътувал към Русия за среща с Владимир Путин

С първокласен брониран трен Ким Чен Ун е отпътувал към Русия, оповестяват от Bloomberg, цитирайки медии в Южна Корея.  Най-вероятно срещата сред него и Владимир Путин ще се състои на 13-ти септември, само че някои медии настояват, че това може да се случи още на следващия ден.

Ким Чен Ун ще дойде във Владивосток за среща с съветския водач, който има за цел да сътвори нови съдружници и да запълни празнините в арсенала си от муниции.

Личният трен на Ким е бил видян да се движи постепенно към североизточната гранична зона, заяви кабелната телевизия YTN, цитирайки представител на южнокорейското държавно управление, който е запазил анонимност. Влакът се е насочил към Русия и се чака да пресече границата рано във вторник.

Северна Корея и Русия имат железопътна връзка на границата си, а оттова има към 150 километра до Владивосток.

Пътуването ще бъде първото пътешестване на Ким отвън Корейския полуостров от последната му среща с Путин преди четири години във Владивосток.

Влакът на Ким се движи с постепенно движение, като последното му пътешестване с трен до съветския източен град му лиши към 20 часа

Ким ще дойде за Източения стопански конгрес, който стартира в неделя и ще продължи до сряда, съгласно лице, осведомено с проектите. А Кремъл заяви, че Путин ще бъде във Владивосток при започване на тази седмица, само че не загатна нищо за визитата на севернокорейския водач.

Путин сподели, че се стреми да построи по-силни връзки със Северна Корея „ на всички фронтове “ в известие по случай 75-ата годишнина от основаването на страната през уикенда.

Путин и Ким организираха първата си публична среща през април 2019 година Докато срещата през 2019 година засегна неуспеха на договарянията за нуклеарно разоръжаване сред Северна Корея и Съединени американски щати, идното посещаване евентуално е предизвикано от съветската инвазия в Украйна. Дискусиите ще бъдат ориентирани към развиването на съдействието сред народите, твърди източник, осведомен с програмата, представен от Bloomberg.

Съединени американски щати от месеци упрекват Северна Корея, че доставя муниции, с цел да помогне на войната на Путин в Украйна, нещо, което Москва и Пхенян отхвърлиха. Миналата седмица още веднъж се появи информацията, че договарянията за оръжия сред Русия и Северна Корея „ интензивно напредват “.

Най-очевидните продукти, с които Пхенян разполага и от които се нуждае Москва, са артилерийски снаряди и ракети, които Русия може да употребява в оръжията от руската ера, които вкара в деяние в Украйна.

Северна Корея разполага с едни от най-големите доставки на муниции в света, от които Русия се нуждае, защото изгаря запасите си от артилерийски снаряди. Съединени американски щати обявиха, че никакви доставки няма да трансформират хода на войната. В подмяна Ким може да търси в подмяна хранителна помощ, както и технология, с цел да помогне на страната си да построи нуклеарна подводница и да разположи шпионски спътници. Всички пари също биха били от огромна изгода за нищожната стопанска система на Северна Корея, която се прави оценка като по-малка в този момент, в сравнение с когато Ким пое властта преди десетилетие, и която има нищожни валутни запаси.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР