С луд купон, чалга и много салфетки Ники Михайлов и

...
С луд купон, чалга и много салфетки Ники Михайлов и
Коментари Харесай

Боби Михайлов с луд купон за внучката


С вманиачен ваучър, чалга и доста салфетки Ники Михайлов и татко му Борислав означиха раждането на дребната Борислава. Часове откакто Николета Лозанова роди, гордият баща спретна грандиозно празненство в заведението си, което се намира в постройката на БФС в София.

Ни Ло подари вратаря на " Левски " с момиченце на 10 март. Наследничката им тежи 3 кг и е висока 51 см. Майката и дребната принцеса са в чудесно положение.



Момиченцето ще се споделя Борислава. Тя е кръстена на бащата на Николай - именития вратар Борислав Михайлов. Затова президентът на БФС в оставка бе толкоз благополучен и горделив, колкото и самият баща. Двамата подготвяха грандиозно тържество нощес в заведението на стража. Поканените се очакваше да са над 50 индивида. 

Борислава е втора щерка за Николета. Лозанова има момиче - Никол - от брака си с Валери Божинов. Тя скоро ще стане на 12 години. За Михайлов това е първо дете.

" Днес огромното " синьо " семейство се снабди с ново попълнение - оповестиха от клуба. - Четвърто потомство левскарче се роди в рода Михайлови, откакто нежната половинка на вратаря Николай Михайлов – Николета, го подари с дъщеричка. ПФК " Левски " приветства с добре пристигнала в огромната левскарска общественост Борислава и пожелава на щастливото семейство доста обич, здраве и сбъднати фантазии. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР